loading...
تیماس|هر آنچه را میخواهید
عماد تیماس بازدید : 210 یکشنبه 10 شهریور 1392 نظرات (0)

روش یخ زدایی مواد غذایی , صحیح ترین روش یخ زدایی مواد غذایی

این نکات به شما کمک می کند تا مواد غذایی موجود در فریزر را با کیفیت مناسب تر مصرف کنید.

1 - هرگز برای باز کردن یخ میوه های خام و خمیرهای آشپزی که در فریزر نگهداری کرده اید آن ها را در محیط گرم مثل ماکروویو قرار ندهید؛ این کار موجب از بین رفتن شکل و مزه این موادغذایی می شود.

2 - برای باز شدن یخ بسته بندی انواع گوشت بهتر است آن ها را درون آب با دمای معمولی قرار دهید.

3 - بسته بندی های موادغذایی را فقط زمانی که تصمیم دارید از آن استفاده کنید از فریزر خارج و آن را برای طبخ آماده کنید زیرا موادی که از دمای انجماد خارج می شوند باید بلافاصله مصرف شوند.

4 - اگر گوشت برش داده شده مانند فیله یا شامی یا کتلت را درون فریزر نگه می دارید برای خارج کردن آن ها از انجماد، آن ها را مستقیم به تابه یا قابلمه منتقل کنید.

 

5 - برای انجمادزدایی از سبزی هایی مانند اسفناج، کرفس یا دیگر سبزی ها کافی است آن ها را در آبی که مقدار اندکی نمک به آن اضافه شده بگذارید و روی حرارت کم قرار دهید تا یخ سبزی ها به سرعت باز شود.

مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • نظرسنجی
    کدام موضوع این سایت را می پسندید؟
    آمار سایت
  • کل مطالب : 443
  • کل نظرات : 62
  • افراد آنلاین : 15
  • تعداد اعضا : 43
  • آی پی امروز : 22
  • آی پی دیروز : 55
  • بازدید امروز : 32
  • باردید دیروز : 117
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 552
  • بازدید ماه : 5,523
  • بازدید سال : 41,061
  • بازدید کلی : 265,807
  • کدهای اختصاصی
    کسب درآمد از پاپ آپ